• Благотворителност

  Autohop.bg - обяви и всичко за автомобила

  Авто обяви, статии и полезна информация под един покрив.

  AutoHop.bg се наложи като портален авто сайт за безплатни обяви и полезна авто информация. В него могат да бъдат намерени:


  • 23,290 авто обяви
  • 205 авто къщи
  • 6,837 сервизи, услуги, малки обяви

 • Благотворителност

  Безплатно.net - портал за безплатни обяви

  Най-популярният портал за безплатни обяви в България.

  На сайта могат да се публикуват неограничен брой безплатни обяви и фирмени страници. В Безплатно.net могат да бъдат намерени:


  • 185,880 актуални малки обяви
  • 44,899 фирми във фирмения каталог
  • 32,327 нови обяви месечно

 • И Аз Помагам на Хаити

  И Аз Помагам на Хаити

  Благотворителна кампания на ФПББ

  Айс Пийк подкрепи Фондация „Помощ за благотворителността в България” (ФПББ) в кампанията „И аз помагам на Хаити”, която включва международни фондации и организации. Кампанията продължава 6 месеца, през които IcePique дарява безвъзмездно излъчването на банер на кампанията в размер на около 300 000 месечни импресии.

 • Благотворителност

  Защо да рекламирате във нашите сайтове?

  5 причини, които ще Ви убедят

  • Получавате персонално внимание
  • Консултираме Ви за изготвяне на ефективна кампания
  • Проследяваме развитието и успеха на кампанията
  • Ценим клиентите си и работим в дългосрочен план
  • Получавате до 20% БОНУС импресии за първата си кампания

За Нас

...Една малка фирма във времето

Айс Пийк присъства отскоро в българското интернет пространство, но за краткото си съществуване успешно популяризира своите проекти сред българските потребители – както еднолични така и бизнес потребители.

Icepique РазтежКомпанията стартира дейността си през 2007 година. В самото начало предлаганите услуги включват изготвяне на индивидуални уеб страници както дизайн и фирмена идентичност. В последствие, компанията концентрира усилията си върху развитието и администрирането на собствените си проекти. Айс Пийк се фокусира върху изработването на сайтове базирани предимно на съдържание генерирано от самите потребители (user-generated content). Сайтовете са посещавани от многобройни потребители именно, защото са от полза за ежедневните онлайн нужди на самите потребители.

В последните години, използването на интернет в България нарасва драстично. Нараства и необхоидмостта от удобни сайтове, където потребителите свободно да търсят и предлагат своите услуги и продукти. В края на 2007 година, търсенето на автомобили е в своя връх, търговци и клиенти се нуждаят от сайт, който да преодолее недостатъците на традиционните за времето си сайтове. Това налага лансирането на AutoHop.bg с идеята да предоставя авто обяви, новини както и изчерпателна информация за автомобила. През 2008 година AutoHop.bg печели първо място в най-престижният конкурс за уебсайтове в България – БГ Сайт 2008.

БГ Сайт 2008В началото на 2008 година, Айс Пийк решава да приложи идеите си за авто обяви върху изграждането на сайт за обяви от общ тип и така се ражда Безплатно.net – портал за безплатни обяви. Сайтът е изграден удобно и функционално за да бъде полезен на хилядите потребители, които го посещават дневно. Сайтът набира популярност сред търговци и еднолични потребители тъй като се радва на отлична оптимизация (SEO) и следователно обявите от Безплатно.net се показват на топ позиции в търсачки като Google, Yahoo и други.

През 2009 година за да се диференцират частните потребители от търговците, към Безплатно.net е добавен фирмен каталог, който отново се радва на голяма популярност. Безплатно.net се сдобива с първа награда от юбилейния конкурс на БГ Сайт 2009.

Целта на Айс Пийк е да достигне максимален брой потребители чрез изграждането на дигитална интерактивна медийна мрежа от сайтове задоволяващи техните онлайн нужди - обяви за автомобили, имоти, работа, забавление, домашни потреби и много други...

Благодарим на нашите лоялни потребители, които допринасят за популяризирането на сайтовете на Айс Пийк.

Благодарим ВИ, нямаше да успеем без вас!

За Нас

...какво казват другите за нас

"Интернет се обособява като градският площад на утрешното глобално село."

Бил Гейтс – Майкрософт

"The Internet is becoming the town square for the global village of tomorrow."

Bill Gates – Microsoft

"Интернет е най-голямата световна библиотека. Само че всички книги са на змята."

Джон Алън Паулос

"The Internet is the world's largest library. It's just that all the books are on the floor."

John Allen Paulos

Връзка с нас Свържете се с нас

Вашето Име*
 
Вашият Имейл*
 
Телефон
Въпрос / Предложение *
 
 
Linked In Facebook
Twitter